Οι επιστήμονες της τεχνολογίας

ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;;;

Η Amy MacDonald γεννήθηκε στις 25 Αυγούστου του 1987 στην πόλη Bishopbriggs, κοντά στη Γλασκώβη. Το πρώτο της album, το This is the life, κυκλοφόρησε στις 30 Ιουλίου 2007 και έχει πουληθεί σε πάνω από 1 εκατομμυρίο αντίγραφα. Το πρώτο της cd single "Poison Prince" κυκλοφόρησε στις 7 Μαϊου 2007.

Έχει πάρει μέρος σε πολλά μουσικά φεστιβάλ όπως τα Glastonbury, Hyde Park, T in the Park και V Festival. H Amy άρχισε τις εμφανίσεις της πάνω στην σκηνή με μία ακουστική κιθάρα στην ηλικία των 15. Οι κύριες μουσικές της επιρροές της περιλαμβάνουν τους Travis και τους The Libertines. Έχει πάρει μέρος σε πολλά shows σε όλη την Ευρώπη.

Κριτικοί συχνά χαρακτηρίζουν την Amy σαν μία ντροπαλή 20χρονη κοπελα που ζει με την καταπληκτική της φωνή, ο οποία διαθέτει μια μοναδική χροιά. Η Amy αναφέρει στο MySpace Blog της ότι η ζωή της κυλάει τόσο γρήγορα, που ούτε η ίδια δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι έχει γνωρίσει πολλούς διάσημους και με μεγάλη προσωπικότητα καλλιτέχνες, όπως τον Elton John, που είμαι σίγουρη ότι ο καθένας μας εδώ μέσα θα ήθελε να κερδίσει τουλάχιστον ένα βλέμμα από αυτόν τον καλλιτέχνη!

Η Amy ήταν η πρώτη τραγουδίστρια που το τραγούδι της Τhis is the life χαρακτηρίστηκε ώς το "Καλύτερο τραγούδι της εβδομάδας" στα iTunes. Επίσης έχει εμφανιστεί σε πολλά διάσημα Βρετανικά και ξένα shows όπως το The Albun Chart Showm Loose Women, Friday Nights Progect, Taratata, και This Morning. Ο δίσκος της, επίσης, κέρδισε το βραβείο καλύτερου τραγουδιού από πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια του 2007 από το Radio Forth.

Μήπως τελικά αυτό το 22χρονο κορίτσι είναι το νέο φαινόμενο στη παγκόσμια μουσική σκηνή; Το σίγουρο είναι ότι μέχρι τώρα κλέβει τη παράσταση σε κάθε εμφάνιση της και προκαλεί πανδαιμόνιο στο πέρασμα της.

Αναμένουμε λοιπόν τα καινούργια τραγούδια της Amy MacDonald με ανυπομονησία! Προς το παρόν ας απολαύσουμε το This Is The Life σε βίντεο απο το youtube.